Ompas taas jääny kirjoittelut vähiin, eli pistetään itselle tavoitteeksi kirjoitella vähintään 101 keinoa ansaita rahaa netissä. Nykyään kun maailmantalous luisuu alamäkeä ja työttömyys lisääntyy päivä päivältä, alkaa itse kutakin pelottaa rahan riittävyys tulevaisuudessa. Omalla työpaikalla töiden vähyys pelottaa joka ikinen päivä, kohta työkkärissä jonot kasvaa aivan varmasti. Eli on taas otollinen hetki löytää ja jakaa rahanteko keinoja netistä.

Yritän kirjoittaa vähintään vinkin per viikko, mutta jos hyvin käy niin saadaan nuo 101 vinkkiä jo vuodessa kasaan. Laittakaa kommentteja ja vinkkejä tulemaan, ja varsinkin hieman normaaleista poikkeavista rahantekokeinoista niin laitetaan tieto kaikkien luettavaksi!

Itse olen hakenut rahantekokeinoja netistä jo useita vuosia, mutta jotenkin on jäänyt homma puolitiehen eikä tuloksia ole syntynyt. Samalla on hyviä ideoita ja sivuja tullut vastaan joita nyt aion jakaa teidän lukijoiden kanssa. Olen tullut siihen tulokseen että ainoa keino on lähteä oravanpyörään mukaan ja yrittää.

Olitpa sitten opiskelija, työtön tai muuten vaan lisätulojen perässä niin nyt kannattaa seurata tätä kanavaa!...